PhenomenOn – 5 ani şi lansare videoclip „United”

De PR, pe

Trupa Phenomenon lansează de Ziua Europei, pe 9 mai 2012, videoclipul „United”, în cadrul unui concert special, care marchează şi aniversarea a 5 ani de activitate a trupei.
Evenimentul va avea loc la club Fabrica, cu începere de la orele 19.00. „Aniversam 5 ani şi nu oricum, cu un clip nou, cu un concert aniversar în care vom cânta cele mai cunoscute piese ale noastre, cu toţi prietenii alături, unii pe scenă, alţii în public. Vă aşteptăm pe 9 mai să ne bucurăm împreună, aşa cum o spune şi piesa şi clipul nostru: United!”, spune Andrei Balasa, chitarist si lider PhenomenOn:

Un concert care va aduce pe scena invitaţi speciali, muzicieni cunoscuţi şi apreciaţi de PhenomenOn: Bogdan Bradu, solistul legendarei trupe Phoenix, Radu Almăşan, vocal, chitarist, compozitor, fondator al trupelor Bosquito şi Madame Hooligan, Mike Vlahopol, chitarist, compozitor, membru fondator al trupei The Crossroads.

„Când am auzit de PhenomenOn, m-am bucurat că mai există trupe rock în România care vin tare din spate. Că într-o lume muzicală pestriţă şi cu valori tare îndoielnice, cinci băieţi ies pe scenă să cânte rock. Mesajul United e chiar viaţa lor muzicală de pâna acum. În căutarea mereu a drumului spre succes. Aşa este şi clipul video. Un veşnic drum folosit ca lait-motiv în prima parte, un drum labirint al căutării, al descoperirii şi al repetiţiilor de zi cu zi. În a doua parte a filmărilor ajungem pe scenă, băieţii îşi capătă statutul de trupă, vor merge mai departe”, declară Adrian Conerth regizor clipului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!