7 personalităţi feminine româneşti au vorbit pentru încheierea caravanei „Da, şi eu pot!”

De Sandra S., pe Ultimul update Joi, 20 februarie 2020, 11:59

Dupa ce a parcurs 9 mari orase din toata Romania (Brasov, Pitesti, Craiova, Constanta, Iasi, Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca si Deva), caravana „Da! Si eu pot!” a ajuns la capat de drum cu ultimul oras.
Bucuresti! Pe data de 20 noiembrie, orele 18:30, la Athenee Palace Hotel Hilton a avut loc evenimentul „Da! Si eu pot!”, eveniment in cadrul caruia au participat in jur de 270 de persoane care au celebrat impreuna potentialul feminine si valorile umane Academia Femeilor a initiat caravana „Da! Si eu pot!”, o experienta care imputerniceste femeile sa fie constiente de potentialul lor care energizeaza, inspira si sustine dezvoltarea personala prin exemplul invitatelor.
Gandita ca o calatorie de cunoastere si dezvoltare, caravana a pornit in 28 mai cu orasul Brasov, a continuat pe 13 iunie cu orasul Pitesti, 20 iunie Craiova, 15 iulie Constanta urmand ca in a doua parte a proiectului, caravana sa ajunga in: Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Deva incheindu-se in data de 20 noiembrie, la Bucuresti.
7 personalităţi feminine româneşti au vorbit pentru încheierea caravanei "Da, şi eu pot!"
Invitatele, femei de succes, vin sa ne demonstreze prin puterea exemplului ca succesul profesional si armonia interioara pot fi obtinute daca indeplinim o singura conditie: sa ne dorim asta! Cele sapte vorbitoare invitate sa-si impartaseasca traseul sunt reprezentate de oameni publici din Romania: Elisabeta Lipa – performer sportiv; domeniu Sanatate; Daniela Palade Teodorescu – redactor – sef revista Avantaje, domeniu Comunicare; Paula Chirila – actrita, domeniu Familie & Relatiil Monica Davidescu, actrita, domeniu Arta & Frumusete, Dana Jianu, medic si business women, domeniu Dezvoltare profesionala si Leslie Hawke – Fundraiser, domeniu Evolutie personala si Iuliana Tudor – realizator TV, domeniu Casa femeii moderne au fost invitatele speakere din seara zilei de 20 noiembrie pentru cele 7 domenii in care Academia Femeilor activeaza.
7 personalităţi feminine româneşti au vorbit pentru încheierea caravanei "Da, şi eu pot!"
In cadrul Galei au fost premiat Specialistele Academiei Femeilor din fiecare oras in care Caravana a poposit in toate cele 7 domenii de activitate. Premierea Specialistelor a fost realizata de cate un Invitat Special cu notorietate si experienta in domeniul in care a inmanat distinctiile:
Lavinia Toma, Corporate Communications Henkel Romania- pentru domeniul Comunicare, Cristian Onetiu, Fondator Life Care si Celebrity Coach- pentru domeniul Dezvoltare profesionala; Laura Lazar, Designer vestimentar – pentru domeniul Arta si Frumusete; Flaviu Cicirean, Director de Creatie Radio Zu- pentru domeniul Familie si Relatii; Adriana Petrescu, Psiholog si Life Coach- pentru domeniul Casa femeii moderne; Dan Mocanu, Life Coach- pentru domeniul Evolutie personala; Florentina Opris, Realizator TV- pentru domeniul Stil de viata sanatos.
7 personalităţi feminine româneşti au vorbit pentru încheierea caravanei "Da, şi eu pot!"
Prezentatorul acestui eveniment a fost Daniel Buzdugan iar gazda evenimentului a fost Florina Onetiu,  Fondatoare Academia Femeilor, Life Coach. Gala s-a incheiat cu cina, distractie, socializare si un concert sustinut de Fady and the Zaidans.
Pertenerii oficiali ai acestui eveniment au fost: Persil si Life Care. Evenimentul a fost sustinut si de :Aqua Carpatica, Promotion.eu si Athenee Palace Hilton iar partenerii media au fost: Avantaje, Psychologies, Unica, Radio ZU, Business Women, Garbo.ro, Kudika.ro, Eva.ro, Cariere.ro.
Pentru mai multe detalii despre proiect si despre Academia Femeilor puteţi accesa fie site-ul oficial, fie pagina de Facebook!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!