De Paşte, Ramona Bădescu petrece la nunta Valeriei Marini

De Unica.ro, pe

Ca în fiecare an, Ramona Bădescu vine în ţară în Săptămâna Mare. Frumoasa vedetă nu o să petreacă însă Paştele la Craiova, alături de familia sa.

Asta pentru că Ramona Bădescu a confirmat prezenţa, sâmbăta viitoare, la nunta prietenei ei, Valeria Marini. Aşa că se va întoarce destul de repede în Italia, la Roma. “Chiar dacă locuiesc de mulţi ani în Italia, de Paşte obişnuiesc să vin în fiecare an, acasă, la Craiova, să stau cu ai mei. Anul acesta vin special să-mi văd părinţii.
Marţea viitoare o să fiu la Craiova, stau cu ai mei în Vinerea Mare, iar sâmbătă după-masă mă întorc la Roma, căci am confirmat prezenţa la nunta Valeriei Marini”, spune Ramona, care şi-a pregătit o superbă rochie Roberto Cavalli, special pentru acest eveniment.

Răsfăţată cu salată de boeuf şi cozonac

Cât timp va sta la Craiova, vedeta va fi răsfăţată de mama ei cu delicatese tradiţionale româneşti. Ramona abia aşteaptă să guste din salata de boeuf, preferata ei, drobul de miel şi cozonacul aburind. Pe plan profesional, artista se află în turneu în Italia, cu spectacolul “Pasiune”, urmând  să plece peste câteva luni şi în America.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!