E oficial! Război la graniţele României

De Libertatea.ro, pe

Vladimir Putin apără cu dinţii interesele Rusiei în Crimeea, regiune situată la graniţa cu România. Liderul de la Kremlin a cerut şi a şi primit aprobarea Camerei Superioare a Parlamentului în privinţa mobilizării de trupe în Crimeea.

Preşedintele Rusiei a primit aprobarea Consiliului Federaţiei, Camera superioară a Parlamentului, în privinţa trimiterii de trupe ruse în Ucraina până la normalizarea situaţiei.
„Din cauza situaţiei extraordinare din Ucraina şi a ameninţărilor la adresa cetăţenilor ruşi, trupe ruse vor fi desfăşurate în Ucraina. Vladimir Putin a cerut Consiliului Federaţiei să autorizeze utilizarea forţelor armate ruse pe teritoriul Ucrainei până la normalizarea situaţiei politice din această ţară”, a informat Kremlinul într-un comunicat transmis în cursul zilei de sâmbătă.
Rusia ar putea trimite militari în regiunea autonomă ucraineană Crimeea pentru a proteja Flota rusă, dar şi pentru apărarea cetăţenilor, în majoritate ruşi, din această zonă situată la graniţa cu România.
Vezi continuarea pe libertatea.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!