Ofertă de 500 milioane de dolari pentru Beyonce. Află ce trebuie să facă!

De Adina Radu, pe

Dacă şi voi aţi avea banii lui Simon Cowell, cu siguranţă că aţi încerca să ajungeţi la stele. Se zvoneşte că Simon i-a oferit lui Beyonce incredibila sumă de 500 de milioane de dolari pentru a fi în juriul de la emisiunea „X Factor”.
Zvonul nu a fost confirmat şi suma este exagerat de mare dar după recentele concedieri se pare că Simon Cowell este disperat să aducă un suflu nou emisiunii. Imediat ce publicul a aflat că vechiul juriu nu va mai exista, mii de zvonuri au început să circule. În ultimele zile numele lui Beyonce, Perez Hilton şi Mariah Carey au ieşit la rampă pentru a forma noul juriu.
Concedierea Paulei Abdul a fost pusă pe seamă faptului că era mult prea îngăduitoare faţă de concurenţi. Dar nici Beyonce şi nici Mariah Carey nu se potrivesc rolului de „personalitate exigentă şi răutăcioasă”.
Până acum, Beyonce nu a lăsat să se înţeleagă că ar fi dispusă sau pregătită să accepte un astfel de angajament public.
Indiferent de cine va forma noul juriu de la „X Factor” este clar că emisiunea trece printr-o schimbare majoră. Presiunea asupra lui Simon Cowell este de nedescris ţinând cont că a părăsit „American Idol” şi şi-a pus cariera de om de televiziune în joc pentru „X Factor”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro