“Love&Christmas Songs” cu Oana Sîrbu, la Aida Pub

De pe

După ani de încercări de a avea un copil te poți simți dezamăgită, tristă, frustrată. Fie te simți vinovată, fie ești tentată să consideri că soțul tău greșește. Tensiunea plutește în aer și, oricum ar fi, situația nu e deloc roz.

Pe 19 decembrie, înainte ca pregătirile pentru sărbători să vă acapareze, vă puteți oferi un spectacol memorabil, la Aida Pub din Capitală. Începând cu ora 20.00, Oana Sîrbu va susține un recital live, intitulat „Love&Christmas Songs”, acompaniată de pianistul Georgian Nițu.
Dacă luminile festive care au împodobit Bucureștiul nu v-au introdus, încă, în atmosfera Crăciunului, cu siguranță spectacolul „Love&Christmas Songs” va reuși să vă transmită emoția specifică sărbătorii. De altfel, Oana Sîrbu crede că există un singur ingredient care poate asigura reușita unui spectacol live: „Emoția! Emoția pe care o transmite un artist publicului său”.
Cântăreața își amintește cu plăcere de sărbătorile de iarnă de altădată și de muzica ce însoțea acele zile cu totul speciale. „Crăciunul este cel al copilăriei, când cu toții – familia și prietenii – ne adunam în jurul bradului și cântam, în casa bunicilor din Matei Voievod. Iar când mă gândesc la muzica de Crăciun, îmi vine în minte corala Patriarhiei, unde cânta mătușa mea. Alături de ea, mergeam în casa Patriarhului și ascultam colinde, iar nouă, copiilor, ni se împărțeau daruri. Sunt amintiri minunate, pe care le păstrez mereu vii în suflet”, declară Oana Sîrbu.
În această perioadă, artista pregătește o serie de spectacole de Crăciun și evenimente dedicate copiilor, toate acompaniate de muzică bună.

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv