O tânără a fost condamnată la închisoare după ce a mințit că are cancer

De Oana Savin pe
O tânără de 24 de ani din Australia a fost condamnată la închisoare după ce a mințit că suferă de cancer în fază terminală pentru a obține bani de la familie și prieteni.

Hanna Dickenson a primit 31.000 de dolari de la părinții ei, pe care i-a mințit că este bolnavă de cancer. Părinții ei s-au mobilizat pentru a strânge donații de la prieteni, însă tânăra a cheltuit apoi banii pe vacanțe și ieșiri în oraș, relatează BBC News.

„Ți-ai bătut joc de dorința oamenilor de a ajuta. Acești oameni au muncit din greu și au băgat mâna în buzunar pentru a te ajuta”, a afirmat judecătorul care a condamnat-o la trei luni de închisoare cu executare.

Citește și: Un bărbat și-a dedicat viața persoanelor bolnave de cancer în fază terminală

O persoană bolnavă de cancer, abia externată din spital după tratament, a donat cel puțin 10.000 de dolari australieni pentru „cazul” Hannei, în timp ce o alta a donat de patru ori bani crezând că astfel i-ar putea salva viața tinerei.

Citește și: Povestea femeii care a învins cancerul ovarian: Eu abia respiram de dureri și ei îmi spuneau că sunt însărcinată

Înșelătoria a fost demascată după ce unul dintre cei care au donat bani a văzut mai multe imagini cu Hanna pe Facebook, pe care aceasta le făcuse într-o vacanță scumpă.

Dickenson vrea acum să facă apel la decizia judecătorilor, considerând că pedepasa este prea grea.

Finalul "Game of Thrones". Ce detaliu ascuns au remarcat fanii

Finalul "Game of Thrones". Ce detaliu ascuns au remarcat fanii