O mare campioană, victimă a violenței domestice. Mariana Pepe a murit la 39 de ani

De Unica.ro, pe

Foto: Facebook / forzespeciali.info

Mariana Pepe, fostă campioană la tir sportiv a Italiei, a murit la 39 de ani, la câteva ore după ce a fost bătută de partenerul de viață.

Mariana a fost lovită crunt de față cu copilul ei de numai cinci ani. În urma acestei întâmplări, ea a fost nevoită să fugă de acasă, refugiindu-se la un prieten. La numai câteva ore, ea a decedat în condiții suspecte. Prima ipoteză este aceea că ea ar fi luat o supradoză de droguri sau o combinație letală de alcool și droguri, însă Poliția investighează și alte piste, de exemplu aceea ca ea să fi decedat din cauza loviturilor primite. Cauza morții se va stabili în urma autopsiei.

O mare campioană, victimă a violenței domestice. Mariana Pepe a murit la 39 de ani

Foto: Facebook / forzespeciali.info

Potrivit familiei sale, Mariana trecea printr-o perioadă extrem de grea din cauza relației toxice în care se afla. Ea ar fi luat legătura și cu o fundație care ar fi urmat să o sprijine în încercarea de a pune punct relației. Din păcate, a fost prea târziu.

Mariana Pepe a fost cunoscută în lumea tirului sportiv, fiind de mai multe ori campioană a Italiei și campioană europeană la tir cu carabina în 2005. În vârstă de 39 de ani, ea a lăsat în urmă un copil de numai cinci ani.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!