O femeie a supraviețuit 7 zile cu apa din radiatorul mașinii

De Oana Savin pe
O femeie din Oregon, Statele Unite, a supraviețuit timp de șapte zile cu apa din radiatorul mașinii sale, ce a fost distrusă într-un accident.

Angela Hernandez, în vârstă de 23 de ani, a fost salvată, vineri seară, după ce a fost găsită de o pereche de drumeți. Tânăra, care a fost dată dispărută în urmă cu o săptămână, a fost salvată de pe niște stânci marine pe care s-a prăbușit cu Jeep-ul ei, în urma unui accident.

Femeia a fost ultima oară văzută la volanul SUV-ului său, la o benzinărie, pe 6 iulie, la aproximativ 80 de kilometri nord de locul în care a fost găsită.

Citește și: O femeie a fost arestată în timpul unui concert după ce a îmbrățișat artistul

În momentul salvării, femeia era conștientă și avea doar o rană la umăr.

Angela a fost transportată cu un elicopter la cel mai apropiat spital. Ea le-a declarat anchetatorilor că a tras brusc de volan pentru a evita să lovească un animal şi a pierdut controlul maşinii. Atunci a plonjat de pe faleza înaltă în ocean, pe Highway 1, la nord de Nacimiento Fergusson Road.

Din momentul accidentului și până a fost găsită, ea a reușit să supraviețuiască bând apa din radiatorul mașinii.

Epava mașinii era parțial scufundată la baza unor stânci de 60 metri care coboară în mare.

Citește și: Și-au cumpărat o piscină, însă poliția i-a rugat să o strângă. Motivul este incredibil

De obicei, în astfel de accidente, victimele mor pe loc, din cauza căderii, iar dacă au noroc și scapă cumva, îi ucide oceanul. Ea a fost de două ori norocoasă”, a declarat un reprezentant al Poliției locale, citat de Reuters.

Angela, originară din Portland, plecase de acasă pentru a-și vizita sora, Isabel, care locuiește în Lancaster, Los Angeles.


Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro