O femeie a supraviețuit 7 zile cu apa din radiatorul mașinii

De Oana Savin pe
O femeie din Oregon, Statele Unite, a supraviețuit timp de șapte zile cu apa din radiatorul mașinii sale, ce a fost distrusă într-un accident.

Angela Hernandez, în vârstă de 23 de ani, a fost salvată, vineri seară, după ce a fost găsită de o pereche de drumeți. Tânăra, care a fost dată dispărută în urmă cu o săptămână, a fost salvată de pe niște stânci marine pe care s-a prăbușit cu Jeep-ul ei, în urma unui accident.

Femeia a fost ultima oară văzută la volanul SUV-ului său, la o benzinărie, pe 6 iulie, la aproximativ 80 de kilometri nord de locul în care a fost găsită.

Citește și: O femeie a fost arestată în timpul unui concert după ce a îmbrățișat artistul

În momentul salvării, femeia era conștientă și avea doar o rană la umăr.

Angela a fost transportată cu un elicopter la cel mai apropiat spital. Ea le-a declarat anchetatorilor că a tras brusc de volan pentru a evita să lovească un animal şi a pierdut controlul maşinii. Atunci a plonjat de pe faleza înaltă în ocean, pe Highway 1, la nord de Nacimiento Fergusson Road.

Din momentul accidentului și până a fost găsită, ea a reușit să supraviețuiască bând apa din radiatorul mașinii.

Epava mașinii era parțial scufundată la baza unor stânci de 60 metri care coboară în mare.

Citește și: Și-au cumpărat o piscină, însă poliția i-a rugat să o strângă. Motivul este incredibil

De obicei, în astfel de accidente, victimele mor pe loc, din cauza căderii, iar dacă au noroc și scapă cumva, îi ucide oceanul. Ea a fost de două ori norocoasă”, a declarat un reprezentant al Poliției locale, citat de Reuters.

Angela, originară din Portland, plecase de acasă pentru a-și vizita sora, Isabel, care locuiește în Lancaster, Los Angeles.


Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO