O femeie a fost arestată după ce i-a trimis unui bărbat 65.000 de mesaje

De Oana Savin, pe
Jaqueline Ades, o femeie din Arizona, Statele Unite ale Americii, a fost arestată și acuzată că a urmărit și hărțuit un bărbat pe care l-a cunoscut online. În decursul a câteva luni, Ades i-a trimis acestuia peste 65.000 de mesaje și i-a spart casa.

Anul trecut, cei doi s-au cunoscut pe un site de matrimoniale și au ieșit la o întâlnire. După această întâlnire, Ades a început să îl hărțuiască zilnic pe bărbat, trimițându-i sute de mesaje, notează ABC News.

Mai mult, când el era plecat din țară, a observat pe camerele de supraveghere de acasă că femeia a intrat în locuința sa, așa că a sunat la poliție.

Citește și: Michael Douglas, acuzat de hărţuire sexuală

Când au ajuns la locuința acestuia, polițiștii au găsit-o pe Ades în cadă, făcând baie”, a declarat poliția din Arizona, într-un comunicat.

În urma perchezițiilor efectuate în mașina tinerei, forțele de ordine au găsit un cuțit de măcelărie pe bancheta din față a autoturismului.

Ea a fost arestată și acuzată de intrare prin efracție.

Ades i-a trimis mai multe mesaje amenințătoare bărbatului, în care îl avertiza că „ceva rău s-ar putea întâmpla”.

Citește și: Locuința din Los Angeles a Rihannei a fost ținta unei spargeri

De asemenea, ea i-a scris că „ar vrea să îi poarte organele și să facă baie în sângele lui”.

Să nu încerci vreodată să mă părăsești. O să te ucid. Nu vreau să fiu o criminală”, i-a scris Jaqueline într-un alt mesaj.

Deși inițial le-a spus polițiștilor că este soția bărbatului, Ades și-a recunoscut ulterior faptele. Totuși, ea susține că nu voia să îi facă niciun rău bărbatului.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!