O adolescentă a rămas însărcinată după ce a fost violată de patru colegi. Personalul școlii a drogat-o pentru a pierde copilul

De Oana Savin pe
O adolescentă de 16 ani ce se afla la o școală cu internat din Dehradun, India, a rămas însărcinată după ce a fost violată în grup, de patru colegi. După acest incident, școala a încercat să ascundă totul și i-a dat tinerei droguri pentru a o face să piardă copilul.

Adolescenta a fost atacată de patru băieți în vârstă de 17 ani. Aceștia sunt acuzați că au atras-o pe fată într-un depozit, cerându-i să îi ajute cu pregătirile pentru un eveniment școlar. Atunci au violat-o în grup.

După ce a raportat atacul personalului școlii, fata, al cărui nume nu a fost făcut public, a fost îndemnată să păstreze tăcerea.

Citește și: Tânără cu handicap, jignită după ce a ajuns în finala Miss Italia. Replica ei este genială

Fata a rămas însărcinată după ce a fost violată

Cinci membrii din staff-ul școlii sunt acum acuzați că nu au raportat atacul ce a avut loc pe data de 14 august. Mai mult, ei au încercat să o facă pe tânără să avorteze copilul, dându-i băuturi în care au pus droguri.

Fata, care locuia la cămin cu sora sa, s-a confesat acesteia înainte să i se facă rău.

Poliția a aflat despre atac după o lună.

Managamentul școlii a încercat să ascundă cazul. Fata spune că a raportat cazul unei asistente în aceeași zi, dar au încercat să o facă nu mai spună nimănui despre incident. După o lună, crima a ajuns în atenția poliției”, a declarat directorul general al Poliției, Ashok Kumar, pentur NDTV.

Directorul școlii, administratorului, soția acestuia și îngrijitorul căminului au fost arestați, împreună cu cei patru băieți.

Citește și: O tânără cu sindromul Down a defilat la New York Fashion Week

Părinții fetei nu o vizitau prea des la școală, dar s-au alăturat poliției și oficialităților care au vizitat școala la scurt timp după agresiunea sexuală.

Acest caz a dus la dezbateri aprinse în India referitoare la siguranța copiilor în școli.

Sursă foto: 123rf.com

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere