Un nou magazin Imaginarium în Constanţa

De pe

Un nou magazin Imaginariu în Constanţa, un nou spaţiu magic, plin de culoare şi emoţii, în care atât copiii, cât şi părinţii vor trăi o experienţă unică.

Magazinul deschis în City Park Mall dispune de o suprafata de 160 m2, care va gazdui produsele noii colectii Imaginarium Toamna – Iarna 2013.
Aceasta inaugurare de magazin face parte din planul de crestere si expansiune al Imaginarium, care presupune atat intrarea pe noi piete, cat si deschiderea de noi magazine in tarile in care este deja prezent, asa cum este cazul Romaniei, unde sunt deja 4 magazine in Bucuresti.
Noul magazin din Constanta reprezinta un pas inainte facut pe piata din Romania, acesta venind in intampinarea cerintelor clientilor nostri, care isi doreau ca Imaginarium sa fie prezent si in orasul lor.
Imaginarium este o companie fondata in anul 1992 la Zaragoza, fiind pioniera in dezvoltarea conceptului de joc drept forma de cunoastere si invatare pentru copii, oferind cea mai buna garantie si siguranta a produselor sale, precum si un model original, care le face unice si exclusive. Conceptul Imaginarium si marca sa exclusiva, Itsimagical, cuprind valori fundamentale pentru viata celor mici: educatie si formare, veselie si energie, imaginatie, creativitate, stimuli intelectuali. Produsele noastre sunt adaptate nevoilor parintilor si copiilor, favorizeaza petrecerea timpului in familie si asigura cel mai inalt nivel de siguranta si calitate.
Astazi, are puncte de vanzare in 28 de tari de pe patru continente, iar in Romania este prezenta prin Tritex Design. Primul magazin a fost deschis in aprilie 2009 in Militari Shopping Center, Galeria Auchan, Bd. Iuliu Maniu nr. 546-560, urmat de magazinele deschise in Sun Plaza, Bd Vacaresti nr. 391, Baneasa Shopping City, Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 42D si cel din Afi Palace Cotroceni, Bd. Vasile Milea nr. 4.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro