Nominalizații la Oscar 2012 vor primi un cadou inedit de la Motorola

Buzzul din jurul cadourilor oferite nominalizaților la Oscar, cât si prezentatorilor, sunt în fiecare an motiv de curiozitate pentru noi. Anul acesta, cei mai norocosi dintre aceștia vor primi câte un Motorola Droid Razr Maxx în ediție limitată.
Organizatorii anunță că pachetul va include cel mai subțire smartphone de la Motorola care este pe punct de lansare, dar sub un format care nu va fi disponibil publicului larg. Vedetele trebuie să se simtă mereu speciale!

Cei de la Motorola s-au gândit la cât de ocupați sunt actorii așa că un astfel de telefon foarte elegant care are o baterie ce ține aproape de două ori mai mult ca cea de la iPhone, este un accesoriu care cu siguranță va fi bine primit de către staruri!
Alături de telefon, divele vor primi un clutch auriu și o cască Bluetooth Motorola Elite Silver. Totul este glam la Hollywood, așa că nu puteam să scoatem din ecuație comunicarea!

Și acum vine surpriza: organizatorii anunță un concurs! Cei care dau reply la un tweet despre decernarea premiilor Oscar împreună cu #RedCarpetRAZR, pot câștiga un DROID, exact ca cel oferit vedetelor. E clar că nu poate fi nimic fashionable decât să zici că ai un telefon în ediție limitată ca al Angelinei Jolie, să zicem, nu?
www.TehnoDiva.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!