Night Cat – Concert de debut incendiar

De Diana Zagrean, pe

La nici o săptămână de la lansarea primului single, „Party All Night”, Night Cat şi-a marcat apariţia pe scena muzicală românească printr-un concert de debut de-a dreptul incendiar.
Petrecerea a fost găzduită de clubul La Joya din Bucureşti, iar invitaţii au fost fermecaţi de vocea, senzualitatea şi misterul celei mai sexy feline din showbiz.
Pe lângă vocea de excepţie, Night Cat a venit „înarmată” cu patru pisicuţe-dansatoare super hot, care nu au cum să nu te lase cu gura căscată atunci când dansul lor ritual porneşte pe ritmurile muzicii stăpânei lor.
Printre invitaţii care s-au lăsat prinşi în mrejele seducătoarei Night Cat şi ale dansatoarelor sale, se numără Tara, Andrei Nourescu ( ex GSP TV), Zoltan Lorencz, Denisa Nechifor şi numeroşi iubitori de muzică şi dans, inclusiv prieteni, dar şi alţi clienţi fideli ai clubului.
Night Cat – Concert de debut incendiar

După o lansare cu fast şi apariţii în toată presa de specialitate, Night Cat se pregăteşte de filmarea primului videoclip din carieră, la single-ul „Party All Night”.
Materialul video, în regia lui Petre Năstase, promite să „hipnotizeze” toate privirile care au curaj să se lase captivate de atmosfera creată în lumea lui Night Cat.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!