Un bunic de 80 de ani a vrut sã se asigure cã Botezatu nu se dã la nepoata lui!

De pe

Cel de-al treilea casting Next Top Model by Cãtãlin Botezatu a adus în faţa juriului tinere din toate colţurile ţãrii, dornice sã demonstreze cã pot face faţã cu succes în lumea modellingului.
Şi cum emoţiile erau foarte mari, susţinãtorii au fost pe mãsurã. Un bunic de 80 de ani, mare fan al lui Botezatu, a venit sã îşi susţinã nepoata şi sã se asigure cã fata e pe mâini bune. „Domnule Botezatu, eşti cel mai frumos boier din lume, iar eu sunt cel mai puternic!” i-a spus mândru bãtrânelul!
Frumuseţea şi stilul îşi dau din nou întâlnire în cel de-al treilea sezon Next Top Model by Cătălin Botezatu, care va lua startul din 20 septembrie,  la Antena 1.  Premiul în valoare de 70.000 de euro, oferit de MRA Models a încurajat zeci de mii de fete să participe la casting, iar surprizele nu au întârziat sã aparã.
În timpul castingului din Craiova, în faţa juriului Next Top Model by Cãtãlin Botezatu a venit bunicul uneia dintre participante, un bãtrânel de 80 de ani, mare fan al lui Botezatu. Când a aflat de la nepoata sa cã celebrul designer se aflã la ei în oraş nu a putut sta deoparte. A venit sã se asigure cã nepoata lui e pe mâini bune. „Domnule Botezatu, eşti cel mai frumos boier din lume, iar eu sunt cel mai puternic!” i-a spus mândru bãtrânelul!”
Dacã prezenţa şi încurajãrile bãtrânelului o vor ajuta sau nu pe tânãra concurentã, rãmâne de vãzut. Din 20 septembrie, telespectatorii se vor putea bucura de imagini spectaculoase, shooting-uri inedite şi prezentãri de modã în cele mai exuberante locuri din lume, într-un nou sezon Next Top Model by Cãtãlin Botezatu, la Antena 1.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro