Morris se întreține cu cremă cu venin de șarpe

De pe

Morris este un artist care cântă despre “Boca Linde” şi are mereu grijă de aspectul său fizic. După sală, diete şi solar cu bronz organic, cântăreţul s-a interesat acum de o cremă benefică pentru tenul său, care să-l menţină mereu tânăr şi fără riduri.
Pentru că are o viaţă agitată şi aleargă toată ziua prin ţară pe la concerte, Morris avea nevoie de un tratament regenerant. A auzit de la nişte prieteni de existenţa cremei pe bază de venin de şarpe, aşa că s-a decis imediat s-o încerce!
„Am găsit un produs de întreţinere unisex, ideal pentru toate felurile de ten. Mie îmi place să fiu mereu în formă şi să arăt bine, aşa că fiind mereu obosit de la spectacole, mă hidratez acum cu o cremă cu venin de şarpe, pentru îndepărtarea ridurilor fine, dar care aduce şi alte beneficii. Această cremă este recomandată în egală măsură atât femeilor, cât şi bărbaţilor! Nu este foarte scumpă, o folosesc de puţin timp şi rezultatele nu încetează să apară!”, spune Morris.
„Eu am mereu grijă de mine, merg la sală, la bronzat, la manichiură, pedichiură. Îmi place să fiu mereu aranjat şi cu un tonus bun, să mă menţin mereu în formă şi tânăr, dacă se poate, din respect pentru mine şi pentru fanii mei!”, mai completează Morris, adeptul tratamentelor de înfrumuseţare pentru bărbaţi.
Artistul este acum în promovare cu piesă şi videoclipul „Boca Linda” şi pregăteşte un nou single pentru această vară, care se anunţa un nou hit!
Foto: PR
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!