Monica Odagiu din „Pariu cu viaţa” la “Vocea României”

De PR, pe

Cea de-a patra editie a show-ului “Vocea Romaniei” pregateste noi surprize telespectatorilor ProTV, vineri, 19 octombrie, de la ora 20:30.
Monica Odagiu, actrita din “Pariu cu viata” vine pe scena de la “Vocea Romaniei” in speranta cava intoarce cat mai multe scaune. In cazul ei, participarea la acest concurs se poate spune ca este aproape o traditie de familie.
Anul trecut, sora ei, Ana Odagiu s-a numarat printre concurenti, ea facand parte din echipa Loredanei. „M-am bucurat enorm s-o vad pe Monica pe scena show-lui „Vocea Romaniei”, spune Ana Odagiu, sora Monicai. „Mi-am dorit din tot sufletul sa ajunga aici si sa cante pentru a intelege cat este de valoroasa. Am avut mult mai mari emotii acum pentru ea decat anul trecut pentru mine. Ca fost participant, singurul sfat pe care i l-am dat a fost sa fie relaxata si sa se bucure de fiecare moment in care canta, sa inteleaga ca acest concurs nu trebuie luat ca un concurs, ci ca un loc cu oameni minunati, in care cunosti lucruri si ai ocazia sa canti in fata multora.”, a declarat emotionata Ana Odagiu, despre participarea surorii sale, Monica, la „Vocea Romaniei”.
Daca va reusi Monica sa convinga cel putin unul dintre cei patru antrenori, telespectatorii vor afla vineri, 19 octombrie, la ProTv. Editia cu numarul patru aduce noi voci senzationale pe scena de la “Vocea Romaniei”, voci care ridica antrenorii in picioare si isca o adevarata competitie intre ei, in incercarea de a-si atrage elevii in echipa lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!