Mihaela Drafta, în negocieri pentru a deveni imaginea unei companii aeriene de lux

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 aprilie 2022, 12:12

Creatoarea de modă Mihaela Drafta începe anul 2013 în forță. După ce ultima sa colecție de rochii s-a bucurat de aprecieri unanime în țară și peste hotare, vedeta este de câteva zile în negocieri pentru un contract deosebit de avantajos.
Un prosper om de afaceri din Israel, proprietar al unei companii de taxi aerian ce operează pe Aeroportul Băneasa, își dorește ca Mihaela Drafta să devină imaginea afacerii sale. Numele designerului este legat deja de „Țara Sfântă”, ea fiind ambasadorul în România al spitalului universitar Hadassah din Ierusalim, una din cele mai mari astfel de insituții din lume și unde s-au vindecat foarte mulți români de leucemie și cancer prin sprijinul Statului Român. Întrucât are multe drumuri de făcut spre Israel dar și în alte țări din Europa, Mihaela va putea călători de acum înainte cu un avion privat al companiei Alfa Air.

Printre facilitățile pe care le va avea în aeronava de mici dimensiuni se află parcurgerea într-un timp mai scurt a drumului până la destinația dorită față de cursele aeriene clasice și o servire ireproșabilă ce include mâncare asigurată de un restaurant de lux, șampanie fină, bomboane de ciocolată și fructe exotice. Aeronava zboară la o altitudine de 13000 m și cu o viteză de 780 km pe oră. Săptămânal, avionul are de parcurs două-trei drumuri prin Europa pentru clienții companiei, care pentru un zbor scot din buzunar sume de câteva mii de euro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!