Mesajul emoţionant al Elenei Udrea pentru familia băiatului ucis de maidanezi

De Libertatea.ro, pe

Elena Udrea se declară o mare iubitoare de animale. Cu toate acestea n-ar ezita niciodată dacă ar fi să aleagă între viaţa câinilor şi a oamenilor. Tocmai de aceea, frumoasa pedelistă spune răspicat că este pentru eutanasierea maidanezilor.
Elena Udrea şi-a exprimat regretul pentru drama suferită de familia lui Ionuţ, copilul ucis de o haită de maidanezi şi, în acelaşi timp, îl înţeaptă pe Victor Ponta pentru a votat împotriva legii prin care eutanasierea câinilor care nu îşi găsesc un stăpân. Fostul ministru îşi aduce aminte cât de fericit era prim ministrul pentru că a reuşit să blocheze legea la CCR.
„În primul rând, îmi exprim regretul profund pentru tragedia inimaginabilă care s-a petrecut cu acel copil de patru ani. Nu cred că este om să nu se fi cutremurat. Iubesc câinii, dar nu mai merge aşa. Gata! Am iniţiat şi susţinut, în calitate de deputat şi preşedinte al PDL Bucureşti, legea prin care se propune inclusiv eutanasierea câinilor care nu îşi găsesc un stăpân. Îmi pare rău că ajungem la politic, deşi buba aici este, dar, dacă USL nu se opunea legii noastre, acel băieţel ar fi fost acum în viaţă.
Drama aceasta oferă imaginea cea mai bună asupra multor politicieni de la noi din ultima perioadă: iresponsabili, laşi, populişti, demagogi şi incompetenţi. Mi-aduc aminte cum spunea Victor Ponta la căderea legii că „s-a făcut dreptate”. Şi iată unde ne-a adus dreptatea lui”, a declarat Elena Udrea pentru evz.
Citeşte mai multe detalii pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!