Marioara Zăvoranu a făcut un gest incredibil. Ceea ce a și dus la scandal

De Libertatea.ro, pe
Cu ultimele puteri, pe patul de spital, Mărioara Zăvoranu a asigurat-o pe Oana, public, că toată averea va fi a ei. Şi nu mai departe de lunile trecute, femeia începuse deja să-i vireze părţi semnificative din ceea ce-i promisese că va dobândi după moartea ei.

Discursul belicos al Oanei Zăvoranu în scandalul pe avere cu mama ei se năştea în timp ce bruneta încasa cu două mâini din banii lăsaţi moştenire de taţii săi. Deşi refuza să-i dea averea cu acte, Mărioara îi vira fiicei ei, periodic, sume semnificative de bani, chiar dacă asta impunea înstrăinarea proprietăţilor.

Cel puţin aşa reiese din relatările unor surse judiciare pe sub ochii cărora ar fi trecut contracte de vânzare- cumpărare relevante în acest context. Potrivit acestora, doar de la începutul anului, Mărioara ar fi vândut două apartamente, unul în zona 1 Mai şi altul în zona Ştefan cel Mare, pe care ar fi încasat aproape 100.000 de euro, bani destinaţi exclusiv nevoilor celebrei ei fiice.
A încasat în avans din profitul firmei

Şi pentru ca suma să fie rotundă, susţin aceleaşi surse şi confirmă apropiaţii răposatei, aceasta ar fi încasat în avans o parte din dividendele firmei la care deţinea 53% din acţiuni, după ce ar fi estimat profitul la aproximativ 100.000 de euro, cât a înregistrat firma în 2014.

În aceste condiţii, reizbucnirea războiului pe avere în ultimele zile din viaţă ale Mărioarei nu ar fi putut avea legătură decât cu liberul acces al Oanei la bani şi la proprietăţi, şi nu cu neajunsurile cu care s-ar fi confruntat. Acum însă, totul îi va reveni ei…

Citește mai departe despre Marioara Zăvoranu pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!