Maria Păuna, la Glam Green Party by Unica.ro

De Erika Chivu pe

Make-up artistul Maria Păuna a venit joi seară alături de Unica.ro la Glam Green Party. Vedeta va avea în curând un blog personal pe Unica.ro.
Într-o rochie foarte colorată, cu aer de primăvară şi cu o coafură excentrică, Maria Păuna a fost o prezenţă aparte la Glam Green Party by Unica.ro. Ne-a plăcut rochia ei, o combinaţie de verde, portocaliu şi negru, accesorizată cu pantofi nude.
Maria Păuna, unul din cei mai cunoscuţi make up artişti din România va avea în curând un blog personal pe Unica.ro, prin intermediul căruia va oferi sfaturi şi trucuri de machiaj. Cu o bogată experienţă în lumea make up-ului, Maria le va învăţa pe cititoarele noastre totul despre machiaj, îngrijire şi, în general, despre frumuseţe.
Vezi ce vedete au participat la petrecerea Unica.ro!
La gala Intraceuticals, care a avut loc săptămâna trecută la Bucureşti, Maria Păuna a primit premiul pentru make up artist-ul anului, trofeul fiindu-i oferit chiar de Gina Brooke, cea care se oferă de machiajul Madonnei.
Mulţumim sponsorilor Cosmopolis şi Avon.

Parteneri: Gargantua Anniversaire, Jidvei, Santal, Redd’s, Smirnoff, Keune, DEB-Sound, Nalia Varam, One Beat, MRA Models, SLA Paris, Dance Planet, DJ Kahoona şi Beauty Make-up Artistry.
Vezi cum s-a îmbrăcat Andreea Ibacka la petrecerea Unica.ro!
maria pauna

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro