Marcel Pavel şi fiul său atentează la banii lui Negru

Marcel Pavel şi fiul său Sasha, atacă în această miercuri premiul uriaş pus în joc de Dan Negru la Cu banii jos.
Artistul a acceptat provocarea de a-şi pune cunoştinţele la încercare, mai ales ca suma de la care se pleacă în cel mai nou quiz-show prezentat de Dan Negru este de 100.000 de euro.
8 întrebări, mai multe variante de răspuns şi abilitatea de a paria banii pe răspunsul corect sau pe acele variante cu cele mai mari şanse de a fi cea corectă. Aceştia sunt factorii de care depinde reuşita în cel mai revoluţionar format de gen. Cum s-au descurcat Marcel şi Sasha Pavel, telespectatorii vor afla urmărind miercuri, de la 20.30, Cu banii jos, numai pe Antena 1.
Pentru a onora invitaţia lui Negru, Marcel şi Sasha au călătorit până la Istanbul, acolo unde se află spectaculosul decor în care au loc filmările pentru „Cu banii jos”. Artistul a venit şi împreună cu soţia sa care le-a ţinut pumnii celor doi din public şi alături de care au plecat la cumpărături şi shopping în Istanbul după terminarea filmărilor.
Tot miercuri, telespectatorii vor putea urmări prestaţiile concurenţilor oameni obişnuiţi care speră ca prin cunoştinţele lor variate să plece acasă cu cât mai mulţi bani. În prima ediţie a super show-ului prezentat de Dan Negru, niciun cuplu de concurenţi nu a reuşit să câştige niciun ban. Dacă vor schimba concurenţii acestei ediţii situaţia, rămâne de văzut miercuri de la 20.30, la Cu Banii jos, numai pe Antena 1.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!