Mama Natură, pentru prima oară actriţă, la „Mondenii”

De PR, pe

Roxana Ionescu, sau cum este bine-cunoscută ca Mama Natură, se numără printre vedetele invitate să joace în emisiunea „Mondenii” de la Prima Tv. Deşi nu a mai cochetat până acum cu actoria, a acceptat cu mare drag să se alăture echipei.
„Am acceptat pe loc şi m-am gândit că acesta ar putea fi un pas spre actorie. Nu am foarte mult text, dar am acceptat cu inima deschisă şi am zis că poate fi un început. Am fost foarte fericită şi eram nerăbdătoare să primesc textul. Am citit scenariul şi prima dată nu mi-am dat seama cum o să fie pus în scenă. Dacă nu ai făcut actorie niciodată, îţi este greu să-ţi imaginezi cum se vor desfăşura lucrurile”, a mărturisit Roxana, care a fost foarte atentă la indicaţiile regizorului şi s-a descurcat foarte bine la filmări. Încântată de această experienţă, se gândeşte serios să ia lecţii de actorie.
Mama Natură, pentru prima oară actriţă, la "Mondenii"
Mama Natura spune ca urmareste emisiunea „Mondenii”, iar personajele ei preferate sunt blondele. „Imi plac foarte mult si uneori le imit prin casa sau in cercul de prietene”.
Despre Andreea, Mirela, Angel, Alex şi Bogdan, Roxana spune că: „Îşi joacă foarte bine rolurile, atât de bine încât, dacă nu-i cunoşti, ai impresia că în viaţa reală sunt la fel ca în scenete. Abia acum, că i-am cunoscut, îmi dau seama cum sunt de fapt”.
Mama Natură, pentru prima oară actriţă, la "Mondenii"
Roxana obişnuieşte să meargă la teatru, dar până acum nu a avut ocazia să-i vadă pe Mondeni pe scenă. Tocmai de aceea Andreea, Mirela, Angel, Alex şi Bogdan i-au promis că o vor invita la spectacolele lor.
Dacă vreţi să vedeţi cum a jucat Mama Natură, urmăriţi „Mondenii”, luni, 7 mai, de la ora 20:30, la Prima TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!