Maia Morgenstern i-a dat cu flit lui Mazăre! Nu uită şi nu iartă!

De Libertatea.ro, pe

Maia Morgenstern (52 de ani), al cărei nume a făcut înconjurul lumii în anul 2003, cu rolul Fecioarei Maria din pelicula “Patimile lui Isus”, regizată de Mel Gibson, a intrat în vizorul primarului Radu Mazăre (46 de ani), care şi-o dorea nespus de mult printre invitaţii Carnavalului Mamaia, din 2 august. Dar, ştiindu-se cu musca pe căciulă, după ce, în 2009, a îmbrăcat uniforma de ofiţer nazist, în cadrul unei gale de modă, jignind astfel întreaga comunitate de evrei din ţară, Radu a încercat să o atragă pe Maia cu o ofertă pe care cel puţin el o credea de nerefuzat. Numai că actriţa nu s-a lăsat momită, semn că încă nu i-a trecut supărarea.

Radu Mazăre şi-a pus în minte să atragă cât mai multe nume sonore la Carnavalul Mamaia, aşa că a început să lanseze invitaţii mai multor artişti de categoria A.

Şi-a dorit-o chiar şi pe Maia Morgenstern, pe care şi-o închipuia perfectă pentru rolul mamei lui Ştefan cel Mare, adică a lui, pe scenă, pentru că Radu urma să intre în pielea istoricului personaj. Iniţial, adică ieri dimineaţă, actriţa părea încântată de generoasa ofertă, cu atât mai mult cu cât primarul i-a promis că o va ajuta cu o frumoasă sumă de bani ca să renoveze Teatrul Evreiesc de Stat, aflat pe butuci, şi unde ea este directoare.

Numai că, la câteva ore distanţă, după ce a pus lucrurile în balanţă, vedeta s-a răzgândit brusc, lăsându-l pe Mazăre cu buza umflată.

Citeşte mai mult pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!