Un nou magazin PROGES, acum în incinta Home&Design Mall Bucureşti

De Unica.ro, pe

Din luna august 2013, PROGES vă aşteptă în noul magazin din Home Design Mall, Bulevardul Ghencea.
Cu ocazia deschiderii vă asteptăm cu ofert eimbatabile: parchet laminat 8mm, fabricat în Germania, la doar 22.99 lei/mp, mega reduceri de 50% la covoare dar şi un portofoliu de produse premium fără concurenţă:  Quick Step – cel mai bun parchet laminat din lume, 2000 modele uşi de interior, peste 1200 modele tapet, peste 1000 modele de perdele (serviciul de călcat şi cusut este gratuit) şi cea mai vastă colecţie de mochetă disponibilă într-un singur loc din România.

Prezentă de 12 ani în România, compania PROGES s-a impus prin corectitudine şi profesionalism, ca fiind cea mai mare reţea de magazine specializate în domeniul pardoselilor calde şi decoraţiuni. Din anul 2001 până azi ne bucurăm să numărăm peste 3 milioane de clienţi multumiţi care au ales brandurile pe care le oferim cu mândrie: parchet laminat Kronotex si Quick-Step, Covoare Arte Espina, tapet Esprit, Versace, Porsche Design, Marvel, Disney şi National Geographic, parchet stratificat Barlinek, uşi de interior Naturen şi Porta Doors şi multealtele.

În momentul de faţă, din cele 28 magazine din toata ţara, în Bucureşti suntem prezenţi din 2003 cu magazinele Proges Mihai Bravu, Proges West Park Militari (lângă Kika) şi acum noul magazin Proges din incinta Home&Design Mall. În plus faţă de miile de produse disponibile, magazinele Proges se diferenţiază de concurenţă prin serviciile oferite clienţilor: mostre gratuite, măsurători gratuite, transport gratuit, montaj cu garanţie, dar şi curaţarea şi aranjarea încă perilor după montaj.
Şi pentru că ne adresăm şi clienţilor noştri care preferă să cumpere de acasă, www.proges.ro cel mai mare magazin online din domeniu vă stă la dispoziţie cu experienţa comenzii on-line uşoară şi intuitivă, asistată de operatori profesionişti.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!