Mădălina Drăghici, mireasă japoneză pentru Mihaela Drafta

De PR, pe

Cu doar câteva luni înainte de nuntă, actriţa Mădălina Drăghici a făcut o repetiţie pentru marele eveniment, devenind mireasa colecţiei Blossom a Mihaelei Drafta, prezentată vineri seară în clubul Boa din Bucureşti.
Actriţa de telenovele si-a făcut apariţia pe catwalk într-un kimono alb, ţinând în mână un căţel chihuahua, despre care japonezii spun că este semn de noroc şi bogăţie.
În perioada în care Japonia este un spectacol pentru turiştii din toata lumea datorita cireşilor înfloriţi, designerul Mihaela Drafta şi-a propus să sugereze atmosfera asiatică cu ajutorul a doi cireşi înfloriţi, plasaţi pe catwalk.

“Este o colecţie de vară inedită, în care elemente din cultura japoneză au fost adaptate la vremurile în care trăim. Pentru Mădălina am creat un kimono alb, realizat după modelul rochilor de mireasă din Japonia. Dacă va dori să fie o mireasă atipică, am să-i fac această rochie cadou”, declara Mihaela Drafta.

Peste 800 de persoane au luat parte la show-ul de moda al designerului român, premiat anul trecut cu trofeul de excelenţă pentru cel mai bun designer al anului. Printre cei prezenţi la show-ul de modă s-au numărat Sorin Brotnei (Akcent), Vladimir Drăghia, Bogdan Vlădău, Andrei Nourescu şi Ruxandra Dragomir, preşedinta Federaţiei Române de Tenis.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!