În luna cadourilor, Hello Kitty mania cuprinde România!

De pe

Luna cadourilor a început, iar gândul cumpărăturilor de Moș Nicolae și de Moș Crăciun poate deveni apăsător. Decembrie este însă și luna în care Hello Kitty mania cuprinde România, magazinele My Kitty venind cu oferte de nerefuzat la sute de produse originale Sanrio Hello Kitty!
Toată lumea o îndrăgește pe simpatica pisicuță Hello Kitty, atât copiii, cât și adolescenții și oamenii mari. Până și vedetele au cedat farmecului pisicuței, actrițe și cântărețe celebre precum Rihanna, Paris Hilton, Mariah Carey, Katy Perry, Cameron Diaz și Christina Aguilera apărând adesea la evenimente mondene cu haine, bijuterii și accesorii marca Sanrio Hello
Kitty.

În funcție de persoana căreia vrei să-i dăruiești ceva special cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, magazinele MyKitty îți oferă o mulțime de sugestii:jucării și rechizite școlare, genți, poșete și ceasuri, haine, încălțăminte și produse cosmetice, parfumuri și bijuterii, obiecte decorative și
accesorii pentru baie și bucătărie etc., toate colorate și imprimate cu celebra pisicuță.

Fie că este vorba despre mascote de plus, cutiuțe muzicale, statuete sau pușculițe, jucăriile Hello Kitty aduc întotdeauna zâmbetul pe buzele copiilor, de aceea sunt cadouri ideale pentru cei mici de Sfântul Nicolae și de Moș Crăciun. Cu o jucărie Hello Kitty, „Moșul” nu va da greș niciodată!

În România, produsele originale Sanrio Hello Kitty pot fi găsite în magazinele oficiale din AFI Palace București și Ploiești, precum și în magazinul online www.mykitty.ro. Vino să-ți alegi cadourile de Crăciun dintr-o gamă largă de produse, care mai de care mai drăguțe și mai colorate!

Hello Kitty îți aduce de Sărbători cadouri mici pentru zâmbete mari!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro