Loredana şi Smiley vor fi răsfăţaţi cu icre de ştiucă la Media Music Awards!

De pe

Marea gala de premii Media Music Awards, care va avea loc la Sibiu, in data de 4 octombrie, va fi un rasfat total pentru artistii invitati sa cante si sa isi ridice trofeele meritate.
Smiley, Loredana, Connect-R, Alex Velea, Andreea Banica, Anda Adam, Andra, Vunk, Voltaj, C.R.B.L, Grasu XXL-Maximilian, Puya, Corina, Raluka, Deepcentral, precum si cei care vor fi premiati in cadrul galei, vor avea locuri rezervate la sectorul VIP, unde va fi amplasat si un cort cu o suprafata de 600 m2, suficient de spatios pentru o nunta de 300 de persoane.
Artistii vor fi tratati cu preparate fine, asigurate de o renumita firma de catering din Sibiu. Pe masa se va gasi rulada de curcan, foie gras, icre de Manciuria, piure de creveti, branzeturi, icre de stiuca, tartar de somon, precum si torturi de ciocolata si fructe de padure, asigurate de Simba Catering.
Artistii vor avea la dispozitie chelneri, barmani, hostese si bodyguarzi pentru ca sederea lor la Sibiu si, implicit la gala de premii, sa fie cat mai relaxanta.
Organizatorii sunt atenti la fiecare detaliu si vor sa le ofere invitatilor o seara de neuitat, astfel ca au inchiriat opt masini americane de epoca, din anii ’60 – ’70, in valoare de 300.000 de euro, care vor transporta invitatii, pe rand, pana in zona covorului rosu din Piata Mare a Sibiului.
Astfel se face ca spectatorii vor asista la o adevarata defilare de masini de colectie: un Dodge Challenger din 1974, castigatorul circuitului Retromobil Grand Prix, un Dodge Charger din 1972, faimosul model din filmul 2Fast&2Furious, un Chevy Impala Super Sport 327, din 1966, un Chevy BiscayneImpala din 1961, un Dodge Dart din 1965, un Ford Mustang din 1966, un Ford Mustang din 1968 si un Pontiac FireBird TransAm din 1978.
Citeşte mai multe despre Smiley, Loredana şi Media Music Awards pe Bravonet.ro.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!