Lavinia Petrea a primit de la un tanchist emblema unităţii din care face parte

De Unica.ro, pe

Lavinia Petrea, frumoasa corespondentă şi prezentatoare a Ştirilor ProTv, s-a întors din Afganistan atât cu reportaje despre misiunile militarilor români, cât şi cu o amintire specială: un tanchist român i-a dăruit emblema unităţii militare din care face parte.
Deplasarea Laviniei a fost una cât se poate de liniştită, spre deosebire de data trecută când a mai fost în Afganistan. „Deşi am mers la început de primăvară, când insurgenţii devin din nou foarte activi în ceea ce priveşte atacurile, a fost cât se poate de linişte, având în vedere condiţiile de acolo. Poate a contat şi vremea foarte schimbătoare, cu multe furtuni. În 2009, când am mai fost, militarii americani care ne-au însoţit pe parcursul unui zbor cu elicopterul şi-au folosit mitralierele pentru siguranţa noastră”, a dezvăluit Lavinia.
De fiecare dată când merge în zone de conflict, Lavinia se bazează pe toată experienţa acumulată în toţi anii petrecuţi pe teren, în mijlocul evenimentelor şi să se adapteze fiecărei situaţii în parte. „Şi acolo, ca în orice alt loc, contează atitudinea femeii şi cum vrea ea să fie percepută. Important e să te porţi decent şi să respecţi regulile”, declară corespondentul Ştirilor ProTv.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!