Lansare de succes a celui mai nou videoclip YellLow

De Unica.ro pe

Începutul primăverii s-a colorat în galben cu ocazia unui eveniment foarte special pentru muzica underground românească.
Lansarea celui mai nou videoclip al trupei YellLow, „Scream”, a fost un real succes. Întâmpinați cu strigăte și entuziasm de către fani, trupa a umplut Sala Berlin a Clubului Control și au dat startul petrecerii pe ritmurile celor mai pasionante melodii electro-soul.

În deschiderea concertului, Charisma String Quartet a reamintit publicului de balurile de epoca, elegant și primitor.

Membrii YellLow au fost însoţiţi pe scenă de invitaţi de seama, printre care şi Andrei Popa(chitaristul Loredanei Groza), Alexandru Cotoi (Morandi, SonicHouse, MihaiRistea) şi Rareş Bartoş(Shadowbox).
YellLow face pasi repezi spre lansarea primului album, după un început de poveste, noir Alice in Wonderland, cu videoclipul „Crimson”, iar „Scream” este conceptul audio-vizual care sigur va întoarce capete.

Piesa este o productie Alex Cotoi si un featuring cu MC Kluster (Rares Bartos – Shadowbox). Videoclipul este o productie FulgMedia.

Proiectul YellLow a luat naştere prin fuziunea a două concepte opuse: yell (digital, sharp) şi low (bass, down tempo). Trupa se încadrează în aria muzicii electronice, conţinând o mulţime de elemente stilistice, de la trip-hop la experimental, pop, alternativ, dub, soul.

„Le vom da prietenilor nostri suc de lămaie, ca să se strâmbe şi apoi să ceară şi mai mult, să ţină minte acel aftertaste dulce-acrişor, yell-low.” (Andi)

Vă invităm la următoarele concerte YellLow pentru a vă gusta din experienta live,si vă lăsăm în compania celei mai noi piese, „Scream”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro