Kinga Sebestyen a adus 400 de oameni în delir

De Unica.ro, pe

Peste 400 de oameni au luat parte la ora specială de Fat Burning pe care Kinga Sebestyen a condus-o la București în cadrul Convenției Internaționale de Fitness. Femei și bărbați de toate vârstele au venit din toate colțurile țării, dar și de peste hotare, pentru a participa la o oră de mișcare pe ghete Kangoo Jumps.
Kinga Sebestyen a fost primită cu urale și aplauze de participanți și a dat startul sesiunii de aerobic ce are ca scop arderea grăsimilor în timp record. Cu toții au sărit, au ridicat picioarele și mâinile pe ritmurile antrenate ale muzicii, la indicațiile celebrei antrenoare de fitnss. Atmosfera a fost incendiară, participanții cântând și strigând cuprinși de euforia momentului.
“Așa se întâmplă mereu. La orele noastre este distracție, ca atunci când mergi în club. Lumea se bucură în timp ce face sport. Nu simte fitness-ul ca o povară. Am sărit timp de o oră, am ars 1100 de calorii, ne-am tonifiat toți mușchii și am plecat acasă cu zâmbetul pe buze. Ce oare ne-am dori mai mult?”, declară Kinga Sebestyen.
Kinga i-a premiat în cadrul Convenției Internaționale de Fitness pe câștigătorii campaniei Fat Burning, mai exact participanții care au slăbit cel mai mult în cele trei luni de antrenament și antrenorii de fitness care i-au supravegheat în această perioadă.
Câștigatoarea primului loc, care a slăbit 30 de kilograme, a primit cadou, printre altele, și o pereche de ghete Kangoo Jumps.
La începutul acestui an, peste 500 de români au intrat în cantonament timp de trei luni, cu scopul de a scăpa de stratul de grăsime şi de kilogramele în exces.
Participanţii, supravegheaţi de instructori din toată ţara şi de nutriţionişti, au urmat programul inventat de Kinga Sebestyen, denumit “Fat Burning”. Acesta constă în trei sesiuni de exerciţii în fiecare săptămână, conduse atât de ea, cât şi de antrenorii săi acreditaţi din toată ţara, îmbinate cu diete personalizate, întocmite de nutriţionist, pentru fiecare participant în parte.
Ineditul programului “Fat Burning”, dezvoltat de Kinga Sebestyen, constă în îmbinarea ideală a sesiunilor de sărituri cu ghete Kangoo Jumps şi mişcările cu gantere uşoare ce au rolul de a tonifia muşchii braţelor, ai spatelui şi ai abdomenului. Mai mult, fiecare oră de program Fat Burning se încheie cu o serie de exerciţii pe saltea, participanţii executându-le purtând ghete Kangoo Jumps, care fiecare cântăreşte 2 kg.
În acest mod, se ard calorii, se subţiază stratul de grăsime, se elimină celulita, iar întreaga musculatură a trupului devine bine lucrată.
Prin urmare, efortul depus oferă rezultate rapide, uimitoare, iar moralul participanţilor se îmbunătăţeşte de la o sesiune la alta.
Sesiunile de “Fat Burning” necesită efort continuu, dar fără a se ajunge la extenuare. Kinga a îndrumat chiar la realizarea unui mixaj muzical pe ritmurile căruia au loc toate exerciţiile fizice, şi care oferă un plus de veselie şi adrenalină, creând o stare de euforie similară dansului din discotecă, momente în care participanţii uită de grijile cotidiene şi formează o echipă unită.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro