Justin Timberlake şi Jessica Biel: contract prenupţial de 500.000$

De Adina Radu pe

Cuplul Justin Timberlake – Jessica Biel se pare că a ajuns într-un impas: cel al contractului prenuntial. Află în ce condiţii va fi Justin obligat să plătească 500.000$.
Se pare că Jessica Biel este atât de îngrijorată că Justin Timberlake ar putea să o înşele încât a cerut o clauză de „fidelitate” în contractul prenupţial. Jessica, 29 de ani, şi Justin, 31, s-au logodit anul trecut de sărbători după o relaţie de patru ani şi deja au probleme: Justin ar putea să o înşele!
Artista vrea să se asigure printr-o clauza de fidelitate că în cazul în care Justin nu va fi loial, ea va fi compensată cu cel puţin 500.000$.
Pe lângă clauza de fidelitate, Jessica Biel vrea un act adiţional care să-i acorde timp în ceea ce priveşte un eventual copil, până când se lămureşte dacă poate avea încredere în Justin sau nu. Actriţa este de părere că o sarcină ar aduce kilograme în plus pentru siluetă ei şi un motiv solid pentru Justin de a o înşela.
Lipsa încrederii nu este tocmai cea mai bună cale de a începe o căsnicie! Să sperăm că acest cuplu va trece cu bine peste emoţiile dinaintea marelui eveniment.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO