Junior Area – zona pentrucopii la Bike Fest

Toti copiii biciclisti sunt invitati la Bike Fest, pe 29 si 30 septembrie in parcul Izvor din Bucuresti.
Mersul pe bicicleta este sanatos si distractiv la orice varsta, motiv pentru care la Bike Fest, Asociatia ROI si Creative Arts organizeaza o zona dedicata exclusiv celor mici.
In fiecare dintre cele doua zile ale evenimentului, copiii pot participa la o multime de activitati si vor invata foarte multe lucruri utile:
Pictura si desen : desene si pictura pe hartie, asflat si biciclete ;
Creatii handmade : cei mici vor invata sa realizeze accesorii pentru biciclete – mansoane cu flori pentru coarne, pompon pentru portbagaj, bratari cu bilute pentru spite si multe altele ;

In afara de aceste ateliere creative, cei mici sunt invitati sa participe la:
«  Concursul de biciclat » in cadrulcareia vor avea de trecut o serie de probe amuzante si interesante. Pentru a participa la aceastacompetitie, ca oricebiciclistiadevarati, copiiitrebuie sa vina cubicicletaproprie si cuechipament de protectie (casca, cotiere, genunchiere).
« Adventures on bike » activitate in cadrulcareicopiii, in echipe de 10 vor trebui sa treacadiferite probe pentru a-si testa indemanarea, atentia, rabdarea si cunostintelelegate de biciclete.

Sambata, in intervalulorar 14 :00 – 15 :00 organizatorii au pregatitcelormicipiesa de teatru « Nevesteleveseledin Windsor », adaptata de atelierul de teatruartStation. Piesa are ca vedetecopii.
Duminica, de la 12 :00 la 15 :00 ceimici vor invatamiscari de karate, impreunacuanterenoriadusi de World Class Romania.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!