Irina Nicolae revine în ţară şi lansează prima carte de poveşti pentru copii, pentru iPad

Ultimul update Joi, 16 septembrie 2021, 13:53

Irina Nicolae, fosta componentă a trupei A.S.I.A., autoarea seriei de cărţi de poveşti şi educative pentru copii ce îl au ca personaj principal pe Dovlecel, revine în ţară în această săptămână pentru un eveniment cu totul special.
Vineri, 1 iunie, la ora 13.00, Irina Nicolae se va afla la târgul de carte Bookfest de la Romexpo, Pavilionul Internaţional C3, standul Read FWD, unde va lansa prima carte de poveşti – aplicaţie interactivă pentru copii, concepută pentru iPad, „În Ţara lui Dovlecel”.
Aplicaţia, disponibilă în două versiuni, în limba română şi engleză, este realizată de ReadFWD, după grafica lui Iulian Pena, şi le oferă copiilor ocazia să intre în universul minunat al lui Dovlecel, dar să beneficieze şi de un system interactiv de distracţie şi educaţie.
Irina Nicolae revine în ţară şi lansează prima carte de poveşti pentru copii, pentru iPad
Povestea lui Dovlecel, marcă înregistrată Irina Nicolae, s-a născut în urmă cu patru ani. În 2008, după ce a avut loc debutul în librării cu un album cu fotografii realizate în multe ţări străine, Irina Nicolae şi-a redirecţionat creativitatea spre lumea frumoasă a copilăriei.

Dacă vrei să îi atragi pe copii in universul povestilor, vezi cu el cateva filme cu printese si printi. Sigur il vor captiva!
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!