Irina Nicolae a fost Mos Craciun pentru copiii defavorizati! Iata ce cadouri le-a oferit!

De PR, pe

Irina Nicolae se implica in noi proiecte majore, totul de dragul copiilor. Dupa ce a lansat carti de povesti, carti educative, aplicatii de iPad si iPhone pentru copii, artista a creat ciocolata“Dovlecel”, exact ca personajul pe care l-a inventat si care a devenit idolul micutilor din Romania.
Ciocolata este realizata in Belgia, dupa propriile indicatii si a fost adusa, in premiera in Romania, pentru un eveniment special organizat ieri la o gradinita din Bucuresti. In prag de Sarbatori, Irina Nicolae a devenit Mos Craciun pentru cei 70 de copii aflati in grija la gradinita sociala Buburuza Mica din capitala. Artista i-a surprins pe micuti cu o multime de cadouri: carti de colorat si puzzle-uri  din colectia “Invata cu Dovlecel”, creioane, insigne, magneti, semne de carte, dulciuri.

“In fiecare an, in apropierea sarbatorilor de iarna, organizez astfel de evenimente pentru copiii defavorizati. De acesta data am ajuns la gradinita sociala Buburuza Mica. Aici, copiii provin din familii cu mari probleme acasa, insa au parte de un colectiv minunat, de oameni frumosi si dedicati, care le ofera educatia necesara. Am avut emotii cu livrarea ciocolatei. A fost pregatita si a ajuns in Romania abia cu o seara inainte, desi fabrica imi confirmase ca avea sa fie gata tocmai pe 21 decembrie”, declara Irina Nicolae.

Inainte de sosirea “Mosului Irina Nicolae”, micutii au sustinut un program artistic, dovedindu-si aptitudinile de dansatori si cantareti.

“A fost pur si simplu minunat! Au cantat si au dansat jumatate de ora. S-au bucurat foarte mult cand l-au vazut pe Dovlecel, si au fost primii care au gustat ciocolata cu lapte creata in Belgia, patria Ciocolatei”, marturiseste Irina Nicolae.

Irina si-a alocat timp pentru a vorbi cu fiecare copil in parte si a fost surprinsa sa-l cunoasca pe Mario, un baietel in varsta de 3 ani si jumatate, care de Mos Nicolae a primit cadou tocmai… un Dovlecel.

Irina a descoperit si pe un viitor artist, care canta deja la pian, un copil de patru ani pasionat de IT, si un altul care viseaza sa devina pompier.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro