Update: Irina Loghin a avut un puseu de tensiune

De Sandra S., pe

Cunoscuta cântăreaţă de muzică populară a fost internată de urgenţă joi, la Spitalul Militar din Capitală, în urma unui puseu de tensiune.
Ultima oră: Sunt perfect sanatoasă, sunt internată de două zile, la spital. Mi-au făcut toate analizele și mi-au ieșit analizele foarte bune. Nu am nimic, trebuie doar să-mi iau tratamentul pentru inimă. Eram cu lupul mă plimbam în Herăstrău, am simțit o ușoară amețeală. Am venit acasă și mi-am luat tensiunea, era puțin mai mare și am mers la spial cu fiica mea. De unde până unde comoție?”, a declarat artista, potrivit Libertatea.ro.
Irina Loghin, în vârstă de 73 de ani, urma să participe astăzi la un eveniment în parcul IOR, din cartierul Titan, însă organizatorii au fost anunţaţi că artista nu mai poate ajunge, fiind internată.
Trebuia să fie la o acţiune cu noi, în parc, pentru adopţia animalelor. În cursul zilei am primit un telefon şi mi s-a spus că nu mai vine pentru că este internată la Spitalul Militar, cu comoţie cerebrală. Sper că în două, trei săptămâni să îşi revină şi să ne încânte din nou cu melodiile sale„, a afirmat Marius Marinescu, fost senator PRM.
Fiica artistei a declarat, potrivit Antena 3, că Irina Loghin „este bine, poate vorbi” în momentul de faţă, iar doctorii încă nu i-au pus un diagnostic.
Foto: Arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!