Înscrie-te până pe 24 iulie la cursurile DallesGO şi beneficiezi de o reducere de 25%

De Unica.ro, pe

Urmează-ţi pasiunea şi rezervă-ţi acum un loc la cursul tău preferat. Vara îţi aduce cele mai mari reduceri la DallesGO! Înscrie-te acum cu 25% reducere la cursurile tale preferate!

DallesGO, cea mai cunoscută platformă de cursuri after work din Bucureşti, lansează pentru toţi pasonaţii de industriile creative şi viitorii profesionişti cea mai aşteptată campanie de SALE a sezonului.

Numai în perioada 24 iunie – 24 iulie ai oportunitatea să te înscrii din timp la cursul tău preferat şi să te bucuri instant de cea mai substanţială ofertă: 25% OFF! Profită de reducere şi rezervă-ţi acum un loc la cursul preferat pe www.dallesgo.ro / 0769 041 711.

După patru ani de la lansare şi opt generaţii de cursanţi, DallesGO este o comunitate activă de peste 1500 de absolvenţi, cunoscută pentru dezvoltarea primului program de educaţie after-work din Capitală, lansat în 2010 şi susţinut an de an prin evenimente de învăţare şi networking, programe de dezvoltare personală şi profesională.

Ţi-ai propus să începi o carieră în lumea modei? Ai un aparat foto DSLR pe care vrei să înveţi să îl foloseşti? Te pasionează designul interior şi vrei să îţi pui în practică ideile creative într-un mod profesionist? Sau poate intenţionezi să îţi simplifici viaţa învăţând cele mai uşoare trucuri ale bucătăriei italiene?

Cochetezi cu ideea unei cariere în PR sau comunicare online şi vrei să afli ce te pregăteşte cel mai bine pentru provocările acestei profesii? Te fascinează machiajul şi doreşti să deprinzi ca make-up artist profesionist această meserie creativă? Fie că vrei să îţi schimbi complet cariera sau doar să îţi urmezi o veche pasiune, la DallesGO găseşti cea mai variată gamă de cursuri after work, predate la un nivel profesionist şi asumat.

Echipa de profesori DallesGO este formată din nume sonore ale industriilor creative, dispuse să împărtăşească cu tine secrete din experienţa lor vastă. Ovidiu Buta – fashion director GQ coordonează împreună cu Irina Markovits, consultant de stil, cursurile de Stilism & Tendințe în Modă. Diana Ionescu, fashion make-up artist susţine cursurile de Make-up alături de Nick Barna, unul dintre cei mai creativi make-up artişti din România. Fotografii Ionuţ Staicu şi Mihai Musceleanu îţi decodifică tainele Fotografiei, în timp ce GETT’S Artistic Team coordonează cursurile profesionale de Hairstyling. Irina Neacşu, arhitect şi designer de obiect, iniţiază cursanţii în regulile Designului Interior. Cursurile profesionale de PR sunt susţinute de către Ioana Mănoiu, co-founder GMP PR, în timp ce Alex Negrea şi Mugur Pătraşcu, cei mai renumiţi specialişti de marketing digital şi reţele de socializare, îşi iniţiază cursanţii în domeniul fascinant al Comunicării Online şi Social Media. Patrizia Paglieri, cel mai charismatic chef din bucătăriile restaurantelor de 5 stele te invită într-o călătorie culinară în gastronomia italiană, în cadrul cursului de Cooking. “Catedra” de profesori este completată de talentatul duo de la cursurile de Actorie, format din actorii Filip Ristovski şi Rareş Andrici, care promit cursanţilor o experienţă efervescentă!

„Cursurile after work pe care le organizăm atrag din ce în ce mai multe persoane interesate să îţi urmeze pasiunea și să investească timp şi energie în dezvoltarea lor personală şi profesională. Înaintea fiecărui sezon de cursuri organizăm o campanie de Sales în care oferim participanţilor posibilitatea de a se înscrie din timp la acestea, cu o reducere substanţială”, declară Cristian Bănică, brand manager al proiectului.

Cursurile au loc după ora şase seara, pe parcursul a 12 săptămâni şi pot fi urmate de un modul opţional de alte 6 săptămâni, pentru aprofundarea cunoştinţelor şi abilităţilor proaspăt formate.

Fă-ţi timp pentru hobby-urile tale, alege-ţi cursul preferat şi profită acum de reducerea de 25%!

Rezervă-ţi cât mai repede locul în noua serie de cursuri, programată să înceapă în această toamnă – înscrierile se fac pe www.dallesgo.ro / info@dallesgo.ro / 0769 041 711.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!