Îngrozitor! O nouă tentativă de omor la metrou

De Unica.ro pe
Un nou incident la metrou, vineri dimineață, în jurul orei 1o:00, la stația de metrou Unirii 2. Suspecta este tot o femeie, în vârstă de aproximativ 60 de ani.

În această dimineață, la Poliția Metrou, s-a prezentat o femeie de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost amenințată de către o altă femeie necunoscută, în vârstă de 60-65 ani. În urma plângerii acesteia, polițiștii s-au pus în mișcare și la stația de metrou Pipera suspecta ar fi fost identificată. Conform declarației, agresoarea i-ar fi spus victimei: „Nu scapi de mine!”

În momentul de față, stațiile de metrou din Capitală sunt supravegheate de Polițiști și se fac verificări pentru a se afla dacă suspecta identificată de Poliție ar fi într-adevăr agresoarea.

Iată mesajul Poliției legat de acest caz:

Poliția Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de amenințare.

Rugăm cetățenii să respecte indicațiile colegilor noștri aflați în stațiile de metrou și să manifeste prudență.

În această dimineață, în jurul orei 10.00, la Poliția Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost amenințată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej și cizme negre. Pe braț purta o haină de culoare neagră.

Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist.

Update: Poliția Capitalei a anunțat că a gresoarea a fost prinsă și este cercetată.

Citește și – Detalii incredibile în cazul crimei de la metrou. Filmul complet al tragicului eveniment

Citește și – Ce trebuie să faci dacă ai căzut între șinele de la metrou

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro