Imobiliare.ro: 3 camere în bloc nou, cu 42.000 de euro!

De Unica.ro pe
Ai vrea să achiziționezi o locuință printr-un credit Prima Casă, însă nu ești dispus să contractezi suma maximă permisă de programul guvernamental? Cu circa două treimi din plafonul de 60.000 de euro, în acest mare oraș al țării poți găsi chiar oferte de apartamente noi cu trei camere!

O astfel de oportunitate este reprezentată de un apartament din Iași, zona Popas Păcurari, disponibil spre vânzare pe Imobiliare.ro la un preț de 42.000 de euro. Amplasată la etajul doi din trei al unui bloc nou (construcție 2015), locuința cu trei camere dispune de o suprafață utilă de 55 de metri pătrați, la care se adaugă și balconul, de cinci metri pătrați. Un avantaj semnificativ pentru potențialii cumpărători este că prețul solicitat de proprietar include și un loc de parcare, în proprietate privată.

Click pentru mai multe detalii despre ofertă!

La o valoare de circa 760 de euro pe metru pătrat util (fără a include suprafața balconului), este evident că această unitate locativă se situează sensibil sub media de preț practicată în momentul de față în capitala Moldovei. Asta în condițiile în care, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie cerută de către vânzătorii ieșeni pentru un apartament nou-construit ajungea, la finele lunii august, la o valoare de 952 de euro pe metru pătrat util.

Vezi evoluția prețurilor la apartamente în marile orașe ale țării!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro