Iată ce am mai aflat de la Happy Baby Day!

De PR, pe

La ediţia de mai a evenimentului Happy Baby Day în Afi Palace Cotroceni Mega Fun i-am avut alături pe specialiştii Pampers.
De la psihologul psihoterapeut Cristiana Haica am aflat ce eforturi, cu adevărat „olimpice”, depune un copil pentru a se dezvolta în primii ani de viaţă. Jocul este cel mai important mijloc de stimulare a dezvoltării copilului din punct de vedere cognitive, motor, psiho-emoţional, iar părintele este primul îndrumător pentru copilul său.
Iată ce am mai aflat de la Happy Baby Day!
Acei copii care au avut antrenori buni în primul an de viaţă, care au învăţat să fie abili în manipularea obiectelor, de exemplu, vor deveni foarte buni şi în generarea de idei noi şi în lucrul cu numere sau concepte abstracte.
Prin joc, un copil învaţă nu doar să pună cuburile unul peste celălalt, nu doar să sorteze obiectele după culoare sau formă, nu doar să deseneze, să socotească, ci şi să comunice, învaţă şi regulile familiei şi ceea ce se aşteaptă de la el, cum se joacă cu ceilalţi copii, cum se poartă în societate.
Iată ce am mai aflat de la Happy Baby Day!
În timp ce noi am vorbit de la părinte la părinte, copiii au avut, ca de obicei, acces gratuity la locul de joacă Zorky’s Planet.
Vino şi tu la următoarea întâlnire Happy Baby Day în Afi Palace Cotroceni Mega Fun, pe 6 iunie!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!