Giulia Nahmany o ia pe urmele Madonnei

De Unica.ro, pe

Nu vorbim despre cariera în muzică, ci despre secretele de beauty pe care le are blonda.
Cunoscută pentru activitatea sa în zona beauty şi fashion, Giulia Nahmay este, mai nou, îndrăgostită de Intraceuticals, tratamentul spectaculos care face minuni cu faţa Madonnei.

„Acest tratament este visul oricărei femei. Mi-a dat o senzaţie pe care nu pot să o descriu în cuvinte. Mulţumesc Intraceuticals!”, declară încântată Giulia Mahmany.

Blonda nu face rabat la nimic atunci când vine vorba de frumuseţe şi merge pe principiul: „Prea mult nu înseamnă mai frumos!”

„Este foarte important ca fiecare femeie să-şi cunoască propria fizionomie. Lecţia numărul 1 de machiaj este: ‘Prea mult nu înseamnă mai frumos!’. Tendinţa în România este ca femeile să se machieze prea mult. Nu este deloc aşa! Ideea este ca machiajul să fie unul corect. Ce înseamnă asta? Ei bine, dacă ai ochi căprui… sunt anumite culori care ţi se potrivesc. De exemplu, eu am ochi albaştri. Dacă mă machiez la ochi cu albastru, nu o să mă avantajeze deloc. În cazul femeilor cu ochi albaştri merg perfect nuanţele de prună sau mov. Dacă ne machiem mai tare la ochi, atunci trebuie să renunţăm la a ne accentua buzele. Dacă ne dorim un machiaj a la Marilyn Monroe, atunci folosim un ruj roşu puternic şi un eyeliner foarte bine definit. Aceeaşi regulă se foloseşte şi când vine vorba despre accesorizarea unei ţinute, despre alegerea bijuteriilor”, declara Giulia, acum ceva timp, pentru adpm.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!