Giulia exclusiv pentru Radio 21: „Vin cu fetiţa mea la Liberty Parade”

De pe

Shurubel şi Bogdan Ciudoiu, cei doi DJi tineri şi energici de la Radio 21, au fost prezenţi vineri, 8 iunie, la Romanian Music Awards 2012, eveniment organizat ce a avut loc în Piaţa Mihai Viteazu din Craiova.
Acolo au vorbit cu toate vedetele ce au păşit pe covorul roşu şi au aflat lucruri interesante.
Printre vedetele intervievate se număra şi proaspăta mămică Giulia. Frumoasa cântăreaţă a venit îmbrăcată într-o ţinută sofisticată, despre care a spus că a costat-o “85 de sute”: “De-asta am fost şi foarte stresată pe unde am mers. Am încercat să nu calc pe ea aşa des”.
Întrebată ce face pe 28 iulie, Giulia a promis că vine la Liberty Parade 2012, cel mai mare eveniment dance din istoria radioului, organizat de Radio 21 pe plaja dintre Venus şi Saturn. Artista a spus că nu va veni singură, ci însoţită de fetiţa ei, Antonia: “Acesta trebuie să fie primul ei Liberty Parade. Ne vedem în nisip!”
În ceea ce priveşte ritualul de dinainte de Romanian Music Awards, cântăreaţa a mărturisit că a reuşit să doarmă două ore, lucru foarte important, având în vedere că nu a mai dormit suficient în ultimele două luni.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro