Ghid de căutare al sufletului pereche

De Unica.ro, pe

Peste 85% din femeile și bărbații aflați pe site-urile de matrimoniale din România caută de fapt o relație serioasă, așa că cei mai multi dintre ei știu care este portretul partenerului ideal.
Astfel, potrivit site-ului Sentimente.ro, liderul pe piața de dating din România, femeile sunt mai preocupate decât bărbații în ceea ce privește religia. Surprinzător, ambele sexe sunt la fel de interesate de compatibilitatea zodiacală, mai arată sondajul Sentimente.ro. Mai mult, cei mai mulți membri ai site-ului sunt din zodia Capricorn, urmați fiind de cei din zodiile Taur și Leu.

O femeie din cinci este interesată de etnia partenerului, însă bărbații nu-și fac probleme în legătură cu acest aspect. Totuși, sexul tare este mai preocupat decât cel frumos în privința viziunilor politice. În proporție covârșitoare însă, atât bărbații, cât și femeile susțin că odată prinși în mrejele dragostei, chiar și aceste criterii a€œde selectie” dispar.

Cei care își caută dragostea online sunt preocupați și de propria imagine, nu doar a partenerului în căutarea căruia se află, mai arată sondajul Sentimente.ro. Astfel, dacă femeile sunt mai rezervate în a-și mărturisi vârsta reală, bărbații se tem să nu fie… la înălțimea dorințelor sexului opus și cosmetizează adevărul despre greutate și înălțime.

O femeie din cinci și un bărbat din patru nu se simt confortabil să discute de la bun început despre veniturile lor, așa că preferă să păstreze misterul în această privință. De altfel, în aproape toate culturile, discuțiile în această privință sunt tabu, iar românii nu fac excepție de la regulă.

Pentru a fi siguri că subiectul pasiunii din mediul online are cu adevărat potențial de suflet pereche, atât femeile (67%), cât și bărbații (40%) își caută partenerul pe Google înainte de prima întâlnire offline.

Sondajul Sentimente.ro a fost desfășurat online, în perioadă 22 – 31 mai, pe un eșantion de 10.856 de respondenți.
Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!