GABRIEL COVEŞEANU S-A ÎNSURAT! SOŢIA lui, ECLIPSATĂ de o INVITATĂ SEXY RĂU, cu MINIJUP! FOTO

De Unica.ro, pe

Actorul Gabriel Coveşeanu s-a căsătorit sâmbătă la starea civilă, cu aleasa inimii lui, Florentina Ene. Dacă partenera lui ar fi trebuit să fie cea care străluceşte în această zi, ei bine, „faţa” i-a fost luată de una dintre invitate, care a purtat o rochie care a atras toate privirile.
Gabriel Coveşeanu s-a căsătorit civil sâmbătă cu aleasa inimii lui, Florentina Ene. Soţia a fost o prezenţă încântătoare, purtând o rochie roz-prăfuit, până sub genunchi – lungimea se zonului, accesorizată cu o pereche de pantofi din piele întoarsă gri-şobolan. Numai că, dacă ea ar fi trebuit să fie cea care să atragă toate privirile, lucrurile nu au stat deloc aşa. Florentina a fost eclipsată de una dintre invitate, care a purtat o rochie tip chimono, cu mâneci largi, cu un brâu gros, dar a cărei lungime îi lăsa la vedere picioarele superbe. Cu un asemenea minijup, nuntaşilor le-a fost destul de greu să-şi mai concentreze atenţia asupra mirilor.

După cununia civilă, însurăţeii îşi vor uni destinele şi în faţa lui Dumnezeu. Ceremonia religioasă va avea loc la Biserica Sfântul Ilie din Bucureşti, iar ca naşi de cununie, cei doi au preferat nişte prieteni apropiaţi.
Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!