Fiul ei a dispărut fără urmă în 1983. După 15 ani, a auzit un ciocănit la ușă și a rămas fără cuvinte

De Amelia Matei pe
Dispariția unui copil de 12 ani a dat peste cap familia și comunitatea orășelului în care trăia. Nci după trei decenii nu se știe exact ce s-a întâmplat.

Citește și – A întâlnit-o în 1972 și nu a mai văzut-o niciodată de atunci. Ce i-a scris după 43 de ani femeii care i-a salvat viața

Pe 5 septembrie 1983, Johnny Gosh, un băiețel în vârstă de 12 ani din West Des Moines, Iowa, a dispărut fără urmă. Puștiul livra ziare pentru a-și face bani de buzunar, dar într-o zi nu s-a mai întors de la muncă. Micul său căruț, plin de ziare, a fost găsit la două străzi distanță de casa sa, dar de Johnny nu știa nimeni.

Speriați, părinții lui au anunțat autoritățile și au început căutările băiatului, dar fără succes. Poza băiatului a apărut chiar și pe cutiile de lapte. În zadar.

Îndurerați, părinții lui Johnny au învățat să trăiască cu pierderea lui. Apoi, într-o noapte, după 15 ani, mama băiatului a auzit un ciocănit la ușă, iar când a deschis… șoc! Era fiul ei, schimbat, maturizat, alături de un străin.

Noreen, mama lui Johnny Gosh, susține că fiul ei a vizitat-o în toiul nopții, cândva în 1997. Era împreună cu un bărbat care nu-l lăsa să vorbească și care l-a luat cu el.

Femeia spune că a primit de-a lungul timpului în poștă fotografii cu fiul său și cu alți copii, care aveau mâinile legate, motiv pentru care a fost convinsă că Johnny este în viață și a fost răpit de o rețea de proxeneți.

Poliția nu a găsit nici o dovadă a întâlnirii lui Noreen cu fiul său, iar fotografiile s-au dovedit a fi trucate de cineva care a vrut să le facă o farsă părinților lui Johnny.

Băiatul nu a fost găsit nici până în ziua de astăzi. El este primul copil dispărut a cărui poză a apărut pe cutiile de lapte din SUA.

Citește și – Misterele omenirii. Locuitorii unui sat întreg au dispărut fără urmă. Cum a fost posibil?

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro