FINA lui Mircea Eliade, BOMBĂ SEXY la Hollywood!

De Libertatea.ro, pe

Este tânără, frumoasă şi apetisantă, însă ceea ce atrage imediat atenţia este numele: Mircea Monroe, care nu se potriveşte deloc unei femei. Dar atunci când ai în spate o poveste interesantă şi naşul tău este celebrul Mircea Eliade, numele pe care îl porţi se transformă într-un titlu de glorie.
Cum de s-a ales voluptoasa blondă, acum actriţă la Hollywood, cu numele de „Mircea”? Tatăl ei a fost studentul lui Eliade la Universitatea din Chicago şi fascinat de personalitatea românului, a decis ca primul lui copil să poarte numele profesorului preferat.

Soarta a făcut ca în familia Monroe să vină pe lume nu un băieţel, ci o fetiţă, dar asta nu l-a împiedicat pe american să îşi ţină promisiunea. Mai mult de atât, Eliade a devenit şi naşul micuţei.

Chiar dacă nu l-a cunoscut pe părintele ei spiritual – Eliade a murit în 1986 când micuţa avea doar 3 ani şi se afla în Fiji cu părinţii ei -, frumoasa blondă ştie că numele pe care îl poartă este unul celebru.

După ce a terminat liceul, Mircea Monoe a urmat o şcoală de actorie, iar norocul i-a surâs atunci când un producător, sedus de frumuseţea ei, i-a spus să se ducă la o audiţie pentru pentru rolul prietenei lui Chloe, din filmul „Cellular”.
Citeşte continuarea articolului pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!