Filmul „Girl with the Dragon Tatoo” interzis în India

De Adina Radu, pe

În ciuda faptului că „Girl with the Dragon Tatoo” nu a fost lansat încă în Japonia sau China, acesta a reuşit să strângă încasări de 167 de milioane de dolari până acum. Din păcate filmul nu va putea fi vizionat de cei 1,17 bilioane de indieni pentru a fost clasificat oficial ca „nepotrivit pentru vizionarea în public”.
Decizia a venit după ce David Fincher a refuzat să mai facă orice alte editări la adaptarea sa după romanul lui Stieg Larson. Nu este nicio mirare că scenele care au iscat furia consiliului au fost cele de natură sexuală: două scene cu Lisbeth Salander (Rooney Mara) şi Mikael Blomkvist (Daniel Craig) în care Lisbeth apare goală; un sărut între două femei şi scena violului şi a torturii lui Lisbeth.
Reprezentanţii Sony au confirmat faptul că filmul nu va avea o premieră în India. Cum va afecta acest lucru încasările filmului, rămâne de văzut.
Până acum „Girl with the Dragon Tatoo” se îndreaptă spre un cumul de 200 de milioane de dolari la nivel global. Sony plănuieşte deja adaptarea celui de-al doilea roman al trilogiei Millennium scris de Stieg Larson: „The Girl Who Played With Fire”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!