Femeia care îl acuză pe Cristiano Ronaldo de agresiune ar fi avut gânduri sinucigașe

De Oana Savin pe
Avocații lui Kathryn Mayorga, femeia care îl acuză pe Cristiano Ronaldo de agresiune sexuală susțin că aceasta suferă de stres post-trumatic, depresie și tulburări de stres în urma atacului din Las Vegas din anul 2009.

De asemenea, ea ar fi avut gânduri sinucigașe după agresiune, au dezvăluit avocații ei, citați de Mirror.

Kathryn Mayorga îl dă în judecată pe Cristiano Ronaldo pentru că ar fi violat-o în iunie 2009, într-un hotel din Las Vegas.

Femeia în vârstă de 34 de ani din Nevada susține că mai apoi fotbalistul a angajat o echipă de oameni care să obstrucționeze investigația și au păcălit-o să păstreze tăcerea pentru suma de 375.000 dolari.

Citește și: Rod Stewart, îngrijorat din cauza unuia dintre copiii săi care este dependent

Ronaldo neagă acuzațiile

Pe de altă parte, Ronaldo a negat cu fermitate acuzațiile lui Mayorga, prin intermediul unor postări pe rețeaua de socializare Twitter.

Starul portughez insistă că are „conștiința curată” și că așteaptă „liniștit” ca investigația să se încheie.

Afirmațiile lui Ronaldo vin după ce Mayorga le-a cerut polițiștilor să redeschidă acest caz, luna trecută.

Poliția din las Vegas a confirmat că au redeschis un caz de agresiune sexuală din anul 2009.

Citește și: O celebră actriță din filmul „X-Men” a primit o amendă uriașă

Kathryn Mayorga a părăsit Las Vegas-ul pentru a scăpa de atenția presei

Avocații lui Kathryn Mayorga au ținut o conferință de presă în Las Vegas, miercuri seară, moment în care au dezvăluit că o evaluare psihiatrică a concluzionat că femeia nu era aptă din punct de vedere psihic de a intra într-o înțelegere cu avocații lui Ronaldo.

Ea a explicat că din anul 2009, de când a avut loc agresiunea, a suferit de depresie, gânduri intruzive, s-a gândit să se sinucidă, a făcut abuz de alcool, a avut dificultăți în a menține o relație personală sau un loc de muncă”, au spus avocații.

Aceștia au adăugat că stările sale emoționale, stresul post-traumatic și depresia sunt un rezultat direct al presupusului atac.

Acum, fotbalistul are 20 de zile să răspundă acuzațiilor.

Mayorga a părăsit Las Vegas-ul pentru a scăpa de atenția pe care i-o acordă presa în acest caz, întrucât atacul i-a cauzat daune emoționale și psihice, au precizat avocații acesteia.

Sursă foto: Shutterstock, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro