Fata cu aripi de înger. A supravieţuit tragediei din Colectiv

De Unica.ro, pe
La 9 luni de la tragedia din Colectiv, Alexandra Furnea, una dintre supravieţuitoare, a postat pe pagina ei de Facebook, imaginiea aripilor piezişe, cum le spune ea, cicatricile imense care îi acoperă spatele în urma arsurilor suferite.

Alexandra a fost în Colectiv în seara tragediei ca jurnalist, din partea unei reviste de rock. 9 luni mai târziu, cicatricile de pe spatele ei amintesc nu doar de evenimentul tragic prin care a trecut, ci şi de lupta pe care a dus-o pentru a supravieţui.

„9 luni mai tarziu, o pereche de „aripi” piezise, care inca mai dor.

9 luni mai tarziu, nu s-a facut inca dreptate. Cei dragi care au pierit raman pierduti pentru totdeauna. Vinovatii nu au fost pedepsiti.

9 luni mai tarziu, un singur spital din Bucuresti se ocupa de recuperarea ranitilor. Restul s-au spalat pe maini si, in cel mai bun caz, au pastrat un ranit sau doi, ca sa nu bata la ochi.

Desi se stie ca avem nevoie de proceduri specializate inca 2 ani dupa incident, in afara de cei de la Spitalul Militar si de doamna Cristina Gorgonetu (carora le multumesc din tot sufletul pentru grija si devotament), toata lumea (ma refer la institutii medicale) a renuntat sa mai lupte pentru insanatosirea noastra.

Formatiile canta in continuare in conditii care lasa de dorit.

Ce s-a schimbat dupa Colectiv?

*As vrea sa ii multumesc si Luminitei Pantea, o terapeuta extraordinara care a muncit enorm ca sa ma „repare”…pana cand nu a mai putut sa faca asta, din motive care nu tin de ea”, a scris Alexandra Furnea pe pagina ei de Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!