Fanii lui Dovlecel au motiv de bucurie! Irina Nicolae lansează aplicaţia de iPad „În ţara lui Dovlecel”!

De PR, pe

Ziua de 1 iunie vine cu un cadou minunat pentru fanii lui Dovlecel! La Bookfest, târgul de carte de la Romexpo, Irina Nicolae va lansa prima aplicaţie interactivă pentru copii din România, ce are la baza minunata poveste „În ţara lui Dovlecel”.
Pe 1 iunie, la ora 13.00, părinţii şi copiii sunt aşteptaţi la Pavilionul Internaţional, standul C3, pentru a asista la evenimentul de lansare a aplicaţiei de iPad „În ţara lui Dovlecel”.
Micuţii pasionaţi de tehnologie vor putea de acum înainte să descopere universul lui Dovlecel doar printr-o simplă atingere a ecranului iPadului, vor putea admira ilustraţiile realizate de Iulian Pena, vor descoperi animaţii surprinzătoare. În plus, iPadul le va putea citi singur povestea, atât în limba română, cât şi în limba engleză.
Actori talentaţi au înregistrat în studio povestea lui Dovlecel, ca pentru un veritabil teatru radiofonic, iar varianta în engleză a fost înregistrată de un narator britanic tocmai la Londra. Micuţii au astfel ocazia să îşi perfecţioneze cunoştinţele de limba engleză, dar să se şi bucure de minunăţiile poveştii scrise de Irina Nicolae.
Este pentru prima dată când se lansează o astfel de aplicaţie în România. Ea are la bază succesul de care se bucură, încă din 2009 seria cărţilor cu Dovlecel. În urmă cu trei ani, după ce a cunoscut succesul pe scena muzicală şi în televiziune, Irina Nicolae a lasat una din cele mai de succes serii de cărţi pentru copii. Volumul „În ţara lui Dovlecel”, care are la bază povestea prichindeilor Maya şi Marc, a fost urmat de cinci cărţi educative şi o serie de trei puzzle-uri („Colorează cu Dovlecel”, „Dovlecel te învaţă să numeri”, „Dovlecel te învaţă alfabetul”, „Dovlecel te învaţă calendarul naturii”, „Să învăţăm formele şi culorile cu Dovlecel”).
Poţi câştiga pentru copilul tău seria educativă de cărţi şi puzzle „În ţara lui Dovlecel”. Intră în concurs aici!
Fanii lui Dovlecel au motiv de bucurie! Irina Nicolae lansează aplicaţia de iPad "În ţara lui Dovlecel"!
Dovlecel a devenit un personaj prezent în viata copiilor din România. Scriitoarea primeşte zilnic emailuri de mulţumire de la părinţii copiilor, pentru faptul că le-a oferit un ajutor important în educarea micuţilor, într-o manieră atât de plăcută. Multi copii din România au pereţii casei desenaţi cu figura lui Dovlecel sau au avut la aniversări torturi cu fotografia personajului.
Începând cu 1 iunie 2012, Dovlecel intr acum în lumea digitală. Micuţii au acum ocazia să urmăreasca povestea, răsfoind pe ecranul iPadului ilustraţiile cărtii, la care s-au adăugat, în premieră, cinci noi pagini.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!